BUDGETWEEKMENU.nl

Iedere dag voordelig

Gratis en bijna gratis producten verkrijgen op 11 legale manieren

11 Wordt lid van nieuwsbrieven van je favoriete webwinkels. 

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de beste acties. Bij veel winkels ontvang je bij aanmelding een korting op een bestelling. Natuurlijk hoef je niet iedere nieuwsbrief te lezen en kun je je ook zo weer afmelden. Wellicht krijg je later bij een nieuwe aanmelding opnieuw een kortingscode. Combineer Final Sale met nieuwsbriefkorting en spaarkorting (zie nr 1) en je zit werkelijk voor het dubbeltje op de eerste rij.


10 Zet vanaf half november knutselschoentjes bij alle supermarkten voor je kinderen. 

Van toepassing als je kinderen of kleinkinderen hebt. Gevulde schoentjes kun je vlak voor 5 december weer ophalen. Met Pasen hebben sommige winkels vergelijkbare acties. 


9 Sla je slag NA Sinterklaas, Pasen en Kerst. 

Seizoensartikelen worden na het seizoen voor een habbekrats aangeboden bij o.a. supermarkten en drogisterijen. Kruidnootjes smaken ook heerlijk in de zomer ter vervanging van speculaasjes en kandijkoekjes. 

Sint Chocolade en Paaseitjes kun je rustig bewaren tot het volgende jaar, ook al zegt de verpakking van niet. Chocolade kan nauwelijks bederven. 

Chocoladeletters kun je omsmelten tot kerstchocolade en pindarotsjes. Let wel op dat je niet alsnog meer betaald voor afgeprijsde chocoladeletters dan voor goedkope chocoladerepen (0.45 per 100 gram) 


"Wij besparen ieder jaar enorm op Sinterklaas schoenkadootjes en chocoladeletters door na 5 december met korting in te slaan. 10 grote zakken pepernoten voor maar 0.25 cent per stuk worden er ingeslagen. De kinderen zijn er dol op en balen als ze in juni op zijn. 

In veel supermarkten worden rond 5 december ook de over gebleven Sinterklaasboeken, die je eerder kon krijgen bij aankoop van bepaalde merkproducten, alsnog gratis weg gegeven. Pak ze in en je hebt een mooi Sinterklaaskado. 

De achterkant van knutselschoentjes is vaak wit. Als er kleurplaten over zijn, vragen we of we een stapeltje als tekenpapier mee mogen nemen."


8 Doe mee met gratis prijsvragen/kleurplaten. 

Vooral op lokaal nivo heb je meer kans om te winnen, omdat er minder deelnemers op af komen en omdat lokale ondernemers nooit nepacties zullen verspreiden. Let op: er zijn wel veel nepacties in omloop, bedoeld om gegevens te verzamelen of erger: binnendringen in jouw computer. Vaak herken je ze aan de algemeenheid waarbij ze zogenaamd bonnen van een grote winkelketen inzetten als prijs en je hebt al gewonnen zonder er iets voor te hoeven doen. 


7 Wordt lid van een Weggeefhoek in jouw woonplaats. 

Er zijn talloze weggeefhoeken te vinden op facebook. Hier kom je werkelijk de meest uiteenlopende artikelen tegen die allemaal gratis opgehaald kunnen worden. Het is de bedoeling dat je de artikelen zelf gaat gebruiken. Doorverkopen is meestal verboden. 


6 Gratis product bij aankoop van "product X"-akties. 

Kruidvat en Trekpleister houden regelmatig acties waarbij je een wasmiddel of iets anders krijgt bij aankoop van 2 producten van bepaalde merken. 

Bekijk echter of deze deals voor jou aantrekkelijk zijn. Je betaald namelijk meestal de standaardprijs voor de merkproducten, terwijl dezelfde producten ook vaak met goede korting verkrijgbaar zijn. Wellicht is het merkproduct beter te vervangen door een merkloos alternatief. Check bijvoorbeeld op deze website het artikel over goedkoop wassen. Klik hier


5 Sla je slag op vrijmarkten

Het is goed koopjes scoren op vrijmarkten en kindermarkten, vooral in de categorie Kinderkleding en Speelgoed. Iedereen wil van zijn spullen af tegen kleine prijsjes. Aan het einde van zo'n dag wordt het een en ander ook nog wel eens gratis weg gegeven. 


4 Maak gebruik van een welkomstaanbieding van een loterij

Sommige loterijaanbieders geven hele leuke welkomstpakketten weg, ook als je maar 1 trekking lid blijft. Deze tip kan je voor weinig een 'gratis' (je betaald meestal wel 1x de inleg) uitje naar bijvoorbeeld een Dierentuin opleveren. Opzeggen is meestal eenvoudig telefonisch te regelen. Natuurlijk proberen ze je over te halen lid te blijven, maar ze doen niet moeilijk als jij het niet wil. Van bijbehorende nieuwsbrieven kun je je altijd afmelden. 

1 Bedenk vooraf of je werkelijk gebruik gaat maken van het kado/uitje en of het je de inleg waard is. 

2 Lees altijd alle voorwaarden goed (let op minimale deelneemperiode, opzegbaarheid). 

3 Zorg dat je op tijd weer opzegt, als je niet aan een abonnement op de loterij vast wil blijven zitten.  

4 Maak gebruik van het uitje en/of kadobon binnen de vastgestelde bestedingstermijn


3 Ken de 7 zekerheden van Jumbo

Help de supermarkt door met hen op houdbaarheidsdata te letten (geldt in de hele winkel). Vind je iets? Dan kan dat je gratis producten opleveren. 

Bij de groentenafdeling een product gratis als je een zichtbaar bedorven product ontdekt. (Hele tas vol producten gratis is afgeschaft per april 2017)

Met een beetje geluk sta je als 4e in de kassarij en krijg je zelfs al je boodschappen gratis! Let op: Je moet het zelf melden. Er moet nog een kassa over zijn die niet geopend is en alle rijen moeten minimaal 3 wachtenden hebben. De kans is klein dat het lukt, maar ik heb het wel eens zien gebeuren, dus het kan wel!

Je vind de exacte voorwaarden op de website van Jumbo.com. Misbruik wordt uiteraard niet gehonoreerd. 


2 Meld je aan voor Geld terug acties en ontvang gratis producten

Sommige bedrijven regelen een geld terug aktie op de eigen website. Voorbeelden hiervan zijn Page, Optimel, Pattex en Kips. De meeste acties van andere producenten vind je terug via Scoupy.com en via deze website. Zo ga je te werk:

1 Check voor je het product koopt, voor zover mogelijk, de beschikbaarheid van de actie. Soms is het aantal weg te geven producten snel op. 

2 Lees goed de voorwaarden, bijvoorbeeld de actieperiode, hoeveel je terug krijgt, of je mag combineren met andere acties en of je een code of sticker nodig hebt. 

3 Bewaar altijd de kassabon van het product, want dat is je aankoopbewijs. 

4 Dien de aanvraag meteen na aankoop in, anders vergeet je het misschien of ben je te laat. 

5 Check je bankrekening of je het bedrag daadwerkelijk ontvangen hebt. Onderneem actie als het langer duurt dan in de voorwaarden staat. Het komt echter weinig voor dat er niet of te laat wordt uitbetaald. 


1A Meld je aan VIA DEZE LINK voor gratis spaargeld!

Makkelijkste manier van korting scoren op vrijwel alles, behalve boodschappen.

Iedere keer als je iets bestelt bij 1 van de meer dan 1600 bekende webshops krijg je korting in de vorm van spaargeld. Het enige wat je moet doen is de webshop "binnengaan" na inloggen op je account en via die site. Het tegoed spaart automatisch op (als je via je account naar een aangesloten website gaat). Je komt gewoon terecht in de webshop waar je iets wil bestellen en zoals die normaal ook is. Alles verloopt verder zoals je gewend bent.

Opgebouwd tegoed vind je terug in je account. Soms duurt het even voor het erbij staat, maar de ervaring is hier dat het altijd goed komt. 

Je kunt laten uitbetalen als je meer dan 10 euro hebt opgebouwd aan spaargeld van alle webaankopen samen, dus niet per webshop. Het maakt niet uit hoe lang je daar over doet. Gewoon gratis geld dus.

Er wordt ook spaargeld opgebouwd als je iets met korting of een kortingcode besteld.

Je wordt niet bedolven onder de spam in je email, alleen statusupdates heel af en toe. (zelf getest en al meer dan 120 euro uitgekeerd gekregen!) Misschien krijg je een nieuwbrief, maar die kun je afmelden (meestal onderaan iedere nieuwsbrief), want ik krijg ze nooit van deze club.

Geen addertjes onder het gras bij dit gratis spaarpotje dus meld je nu aan via deze link  


1B Wordt lid van onze FACEBOOKGROEP

Blijf op de hoogte van de beste actuele deals en gratis te verkrijgen producten. Deel ook zelf je weekmenu, ervaringen en koopjes met anderen in de groep. Zo mis je niks en sta je altijd vooraan in de rij. Vraag elkaar inspiratie voor het koken met een bepaald ingrediënt. Draag ideeën aan om deze website te optimaliseren. We horen het graag. 


DILEMMA...

Doe niet mee met loterijen en 'verdien' iedere maand de inleg. Grote kans dat jij hierdoor een grotere prijs 'wint' dan kennissen die wel meedoen, al is er ook altijd een kansje dat je juist de hoofdprijs hebt gemist.  


Gratis met tegenprestatie

Persoonlijk zie ik het niet meteen als een gevaar, maar wees ervan bewust dat uw gegevens tezamen met die van duizenden anderen veel geld waard zijn voor ondernemers die hun producten gerichter willen promoten. 

Meedoen met bijv geld terug acties dient vaak meerdere doeleinden. Het verzamelen van gegevens is daar een van. Bonus en kortingskaarten van winkels hebben ditzelfde doel. 

De gegevens worden echter niet door personen verwerkt of bekeken. De gegevens worden verzameld in/via computers, die uw koopgedrag en dat van anderen analyseren. Deze computers zullen in de toekomst steeds beter in staat zijn dit om te zetten naar meer gerichte reclame. Een goed voorbeeld zijn de persoonlijke kortingen van AH bonusmail, gebaseerd op artikelen die je eerder al eens kocht.

Deel deze tip + link  met je fb vrienden/volgers, op je website of blog. 

Delen, overnemen, vermeerderen en kopiëren zonder duidelijk zichtbare link naar onze website is niet toegestaan.