BUDGETWEEKMENU.nl

Iedere dag voordelig

Diverse gratis producten te verkrijgen!

Voor een overzicht van de gratis te verkrijgen producten van dit moment kijk je op deze website in het menu bij de pagina "Gratis Producten". 

Er verschijnt een submenu met alle gratis te verkrijgen producten Ieder product heeft een eigen pagina. Klik op de letters van het product om de pagina te openen. 

De akties met de kortste of onbekende looptijd staan boven aan. 


Nooit een actie missen? Wordt lid van onze FACEBOOKGROEP


Zo ga je te werk om geld terug te krijgen:

1 Check voor je het product koopt, voor zover mogelijk, de beschikbaarheid van de actie. Soms is het aantal weg te geven producten snel op. 

2 Lees goed de voorwaarden, bijvoorbeeld de actieperiode, hoeveel en wanneer je terug krijgt, of je mag combineren met andere acties en of je een code of sticker nodig hebt. 

3 Bewaar altijd de kassabon van het product, want dat is je aankoopbewijs. Soms moet je een bon opsturen. Zorg dan dat er maar 1 "Geld terugaktie artikel" op een bon staat, zodat je altijd voor de andere artikelen ook nog een bon hebt.

4 Dien de aanvraag meteen na aankoop in, anders vergeet je het misschien of ben je te laat. 

5 Het is aan te bevelen ergens een lijstje bij te houden van welke actie je al hebt gedaan/ingediend/ontvangen en de bedragen erachter. Op de bankrekening staat vaak alleen een bedrag en niet om welk product het ging. 

Ik spreek uit ervaring dat je soms ook even niet meer weet welke actie je nu wel en niet hebt gedaan. Dan is de lijst erg handig. 2x indienen (en terug krijgen) is niet mogelijk.

6 Check je bankrekening of je het bedrag daadwerkelijk ontvangen hebt. Daarna kun je de bon weg doen. 

Nog niet ontvangen? Neem contact op met de klantenservice van het bedrijf dat de actie uit voert als het langer duurt dan in de voorwaarden staat. (kan 1 dag tot 8 weken zijn!) Het komt echter weinig voor dat er niet of te laat wordt uitbetaald. En als het al mis gaat, lost de klantenservice het op.